Referenciáink

Ajánlatkérését örömmel fogadjuk:

Konzultáció kérése

Mindig csak a legjobbat

  • Analitika felső fokon

    A meglévő és új partnerek, felhasználók felé rendszeresen összeállított, megfelelő stratégia szerint kiküldött hírlevelek, a fizetett hirdetések menedzselése, a keresőoptimalizálás és a social jelenlét alapvető fontosságú eszközök sikerei eléréséhez. SEO stratégiánkkal az Ön weboldala jobb pozíciókat ér el majd a Google találati listáin. Teljes kulcsszó statisztikát, linkeltségi riportot és indexelt oldalinformációkat adunk át rendszeresen.

  • PPC menedzsmet a legfrissebb trendek alapján

    Fizetett hirdetései alapos célzással, folyamatos visszaméréssel, magas hatékonysággal működnek majd. Ügyfélorientált csapatunk a webes forgalmára fog koncentrálni és így növeli az online csatornákon zajló fejlődését. B2B kommunikációs tanácsadással egyaránt állunk rendelkezésre.

  • Az esztétikum vonzásában

    Kreatív megoldásokról grafikus csapatunk gondoskodik, akik nyomdai kiadványok, webes megjelenések, installációk, csomagolások legmagasabb szintű kivitelezésében segítenek ügyfeleinknek.

15

éve alapítva

250

sikeres projekt

Sikersztorik

“ Közép-Európa egyik legexkluzívabb magánkórházának, a Duna Medical Center marketing-kommunikációs tevékenységét a Profelis Média végzi, már a megnyitása óta. A brand mátrix kialakítását követően szigorú következetességgel, ugyanakkor a piaci igények változása mentén folyamatosan újradizájnoltuk straténgiánkat, így értük el a kórház beteglátogattsági célszámait, és azt, hogy mára Magyarország egyik legismertebb egészségügyi márkája lett. ”

Duna Medical Center

“ Speciális helyzet és hatalmas kihívás tőkeinjekcióért folyamodni. Akár 40 tárgyalással, 300 óra felkészüléssel, rengeteg plusz energiával járhat ez a folyamat. ”

Befektetők színe elé járulva

Kapcsolat

  • − 5 = 1