Bemutatkozik a Profelis Média

Termék és piacelemzésünk, sales központú iránymutatásunk, személyre szabott marketing stratégiánk olyan problémákat és megoldásokat mutat be, melyeket gyakran csak külső szemmel lehet érzékelni.

Ajánlatkérését örömmel fogadjuk:

Konzultáció kérése

A Profelis Médiáról

Profelis Média legnagyobb előnye az átfogó gondolkodás és a sokféle tudásanyag összehangolt, jól szervezett működése. Az átfogó, stratégiai gondolkodásmódból pedig az fakad, hogy a teljesítendő részfeladatokat mindig a magasabb üzleti célok, és a mindent átívelő brandépítés alá rendeljük, és emiatt sokkal jobban alakulnak az együttműködéseink, hiszen a menedzsmenttel együtt tudunk gondolkodni.

Csapattagjaink sokféle tudásanyagának köszönhetően nálunk egyszerre találkoztok üzletfejlesztési, PR és kommunikációs szakértelemmel, ami egyedivé teszi a szolgáltatásunkat.

Professzionális üzletfejlesztési, marketing és kommunikációs tanácsadásunkkal segítünk Önnek, hogy minden platformon előkelőbb helyen szerepeljen vállalkozása.  Egy alapos ellenőrzés azonosítja és kijavítja az esetleges akadályokat növekedési jövőképében és megteremti az alapot a széleskörű marketing tevékenység kialakításához. A teljes elemzés részletes ajánlásokat tartalmaz, a felállított átalakítási terv garantálja üzleti igényei és céljai elérését. Termék és piacelemzésünk, sales központú iránymutatásunk, személyre szabott marketing stratégiánk olyan problémákat és megoldásokat mutat be, melyeket gyakran csak külső szemmel lehet érzékelni.

Mindig csak a legjobbat

  • Analitika felső fokon

    A meglévő és új partnerek, felhasználók felé rendszeresen összeállított, megfelelő stratégia szerint kiküldött hírlevelek, a fizetett hirdetések menedzselése, a keresőoptimalizálás és a social jelenlét alapvető fontosságú eszközök sikerei eléréséhez. SEO stratégiánkkal az Ön weboldala jobb pozíciókat ér el majd a Google találati listáin. Teljes kulcsszó statisztikát, linkeltségi riportot és indexelt oldalinformációkat adunk át rendszeresen.

  • PPC menedzsmet a legfrissebb trendek alapján

    Fizetett hirdetései alapos célzással, folyamatos visszaméréssel, magas hatékonysággal működnek majd. Ügyfélorientált csapatunk a webes forgalmára fog koncentrálni és így növeli az online csatornákon zajló fejlődését. B2B kommunikációs tanácsadással egyaránt állunk rendelkezésre.

  • Az esztétikum vonzásában

    Kreatív megoldásokról grafikus csapatunk gondoskodik, akik nyomdai kiadványok, webes megjelenések, installációk, csomagolások legmagasabb szintű kivitelezésében segítenek ügyfeleinknek.

15

éve alapítva

250

sikeres projekt

Kapcsolat

  • 28 − = 25