Bemutatkozik a Profelis Marketing Ügynökség

Üzletfejlesztési szolgáltatásunk révén a termék- és piacelemzésünk, sales és marketing központú átvilágításunk és iránymutatásunk, személyre szabott marketing stratégiánk olyan problémákat és megoldásokat mutat be, melyeket gyakran csak külső szemmel lehet érzékelni.

A Profelis Marketingről

A Profelis legnagyobb előnye az átfogó gondolkodás és a sokféle tudásanyag összehangolt, jól szervezett működése. A komplex, stratégiai gondolkodásmódból pedig az fakad, hogy a teljesítendő részfeladatokat sales és marketing területen is mindig a magasabb üzleti célok, és a mindent átívelő brandépítés alá rendeljük, emiatt az együttműködéseink folyamán valós sikereket tudunk elérni hiszen a menedzsmenttel együtt tudunk gondolkodni.

Csapattagjaink sokféle tudásanyagának köszönhetően nálunk egyszerre találkozik üzletfejlesztési, sales, PR és kommunikációs szakértelemmel, ami egyedivé teszi a szolgáltatásunkat.

Professzionális üzletfejlesztési, marketing és kommunikációs tanácsadásunkkal segítünk Önnek, hogy minden platformon előkelőbb helyen szerepeljen vállalkozása. 

Egy alapos ellenőrzés azonosítja és kijavítja az esetleges akadályokat növekedési jövőképében és megteremti az alapot a széleskörű sales marketing tevékenység kialakításán keresztül céljai eléréséhez. A teljes elemzés részletes ajánlásokat tartalmaz, a marketing stratégiában felállított átalakítási terv garantálja üzleti igényei és céljai elérését.

Termék és piacelemzésünk, sales központú iránymutatásunk, személyre szabott marketing stratégiánk olyan problémákat és megoldásokat mutat be, melyeket gyakran csak külső szemmel lehet érzékelni.

Média tervezés, online és offline kampányok, social csatornák üzemeltetése, Print, Outdoor, Tv és Rádió média vásárlás árgaranciával, kreatív megoldások, weboldal fejlesztés, PR: mindez komplex ügynökségi tevékenységünk további része, így a teljes kommunikációját biztos kezekben tudhatja.

Mindig csak a legjobbat

 • Analitika felső fokon

  Minden hirdetése alapos célzással, folyamatos visszaméréssel, magas hatékonysággal működik majd. Ügyfélorientált csapatunk a webes forgalmára fog koncentrálni és így növeli a különböző csatornákon zajló fejlődését.

 • PPC menedzsmet a legfrissebb trendek alapján

  Fizetett hirdetései alapos célzással, folyamatos visszaméréssel, magas hatékonysággal működnek majd. A hirdetési fiókstruktúra kialakítása, kampányok, hirdetéscsoportok kialakítása magas szakértelemmel zajlik. Profi hirdetés szövegek, hatékony megjelenések, folyamatos optimalizálás.

 • Az esztétikum vonzásában

  Kreatív megoldásokról grafikus csapatunk gondoskodik, akik nyomdai kiadványok, webes megjelenések, installációk, csomagolások legmagasabb szintű kivitelezésében segítenek ügyfeleinknek.

0

éve alapítva

0

sikeres projekt

Ajánlatkérését örömmel fogadjuk:

Konzultáció kérése

Kapcsolat

  • + 5 = 14


  • Profelis Marketing Ügynökség - Profelis Kft.

   +36-20-460-1537

   hu_HUHungarian